ξύλινα σπίτια, ξύλινες κατασκευές
αρχική | εταιρία | σπίτια | άλλες κατασκευές | χάρτης | επικοινωνία

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΑΣ

Η Ξύλινη Δόμηση με 12 χρόνια εμπειρία στις ξύλινες κατασκευές έχει καταφέρει να γνωρίσει την πολλαπλή χρησιμότητα του ξύλου καθώς και τα πλεονεκτήματα του. Από το 2002 η εταιρία μας εισάγει την καλύτερη ευρωπαϊκή και αμερικανική ξυλεία και κατασκευάζει για σας πρωτοποριακές ξύλινες κατοικίες με μοναδικές προδιαγραφές και ιδιότητες.

Τα δέντρα που προορίζονται για εκμετάλλευση καλλιεργούνται με αποκλειστικό στόχο την υλοτόμηση. Ο ορθολογικός τρόπος εκμετάλλευσης των δασών συμβάλλει από τη μία πλευρά στην προστασία του περιβάλλοντος και από την άλλη στην ανάπτυξη και διατήρηση της δασικής καλλιέργειας έτσι ώστε τα αποθέματα για υλοτόμηση συνεχώς να αυξάνουν.

Ο στόχος μας είναι μια κατοικία ανθεκτική, αντισεισμική, υγιεινή, οικολογική, οικονομική και έτοιμη προς κατοίκηση μέσα σε λίγους μόνο μήνες. Με το ξύλο να κυριαρχεί σε κάθε δωμάτιο και με έμφαση στη λεπτομέρεια, το αίσθημα ζεστασιάς είναι το πρώτο που νιώθει κανείς ακόμα κι αν βρεθεί στη σοφίτα. Η φυσική ιδιότητα του ξύλου να αναπνέει καθώς και η άριστη μόνωση του συμβάλλει σημαντικά στην εξοικονόμηση ενέργειας.

Εξάλλου το πρώτο υλικό που χρησιμοποίησε ο άνθρωπος για να κατασκευάσει την κατοικία του ήταν το ξύλο. Το ξύλο είναι ένα υλικό φυσικό και φιλικό προς το περιβάλλον.

Κατασκευάζουμε λοιπόν ξύλινα σπίτια με οικολογικό χαρακτήρα τα οποία δημιουργούν μια ιδανική ατμόσφαιρα για να στεγάσουν τα όνειρα σας.

 

 
 
copyright © 2008 xilinidomisi.gr All rights reserved